Utmerkelser

God design er en av hovedmålsetningene til Bano. I tillegg til det estetiske må designet også ivareta produktets funksjonelle, tekniske og økonomiske sider. Dette har ført til at vi har utviklet gode og innovative løsninger som vi er svært stolte av. Det er derfor veldig gledelig at Bano også har blitt belønnet med disse prisene/nominasjonene:
 
Design%20award%20logo
MERKET FOR GOD DESIGN

En utmerkelse fra Norsk Designråd

Innovasjon og skaperevne skal belønnes med mer enn gode økonomiske resultater. Merket for God Design er Norsk Designråds utmerkelse til norske bedrifter og samarbeidende designere som har utviklet gode produkter i fellesskap. Utmerkelsen skal stimulere til videre utvikling og samarbeid, og er et kvalitetsstempel som bedriften kan benytte i sin markedsføring.
 
Award-logo-2
DESIGN AWARD NOMINEE


En utmerkelse fra det tyske designrådet (Rat fürFormgebung)

Bano ble nominert til den tyske design prisen. Dette er den eneste offisielle designprisen som gis ut i Tyskland. Den støttes av forbundsministeren for økonomi og teknologi og arrangeres av det tyske designrådet. Det er ikke mulig å sende inn forslag til design-prisen. I stedet må produkter nomineres enten av ministerne for økonomi i de forskjellige tyske delstatene, eller av forbundsministeriet for økonomi. I tillegg må produktene allerede ha vunnet en nasjonal eller internasjonal pris. Det vil si at denne design prisen er prisen over alle priser.
 
3%20%C3%A5rs%20garanti

GARANTI

Ved fabrikasjonsfeil gir Bano kunden rett til å bytte produktet til et tilsvarende produkt, eller produkt med tilsvarende egenskaper i 3 år fra installasjon.
 
2015

C E MERKET

Bano Sandane –Administrasjon / Logistikk / Lager
Utstillingsplassen 3
6823 Sandane-Norge
Telefon: +47 57 86 98 00 Telefaks: + 47 57 86 98 01
Epost: post@bano.no